Selecteer een pagina

Over mij

Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar mezelf.  Na jaren als administratief medewerker bij grote Nederlandse instellingen te hebben gewerkt raakte ik mijn fundament kwijt.  Enthousiast over van alles, rende ik regelmatig als een kip zonder kop in het rond. Mijn grootste valkuil was mijn onzekerheid en het voldoen aan ‘wat ik dacht’ dat anderen van mij verwachtten. Na een flinke burn-out wist ik dat het roer om moest.

Met behulp van hypnotherapie en EMDR sessies verwerkte ik negatieve ervaringen uit mijn jeugd. Ineens kon ik weer terugdenken aan wat ik vroeger als kind fijn vond om te doen. Wat vond ik het altijd heerlijk om creatief bezig te zijn. Van kunst word ik blij. Scheppend bezig zijn met allerlei materialen en technieken geeft mij positieve energie.

Daarnaast vind ik het heerlijk om te wandelen en fietsen in de natuur. Hier komt mijn hoofd tot rust. Wat kan ik mij verwonderen over allerlei soorten vogels, insecten en bloemen. Ook tuinieren is een grote passie en sinds kort ben ik samen met mijn man een trotse bezitter van een volkstuin met een fijne blokhut. Deze natuur- en tuinbeleving is een grote inspiratiebron. 

Straalenderwijs is ontstaan opkrabbelend vanuit mijn burn-out. Straalenderwijs is een combinatie van mijn achternaam van Straalen en eigenwijs willen zijn. Wat had en heb ik behoefte aan zonnestralen en positieve energie. Dit wil ik ook graag uitdragen naar mijn omgeving. Mensen blij maken met mijn creaties en anderen inspireren met mijn tuin- en natuurbelevenissen. 

 

Straalenderwijs staat voor:

Zoektocht naar creativiteit

Minimalisme en mindfulness

Liefde voor de natuur en passie voor tuinieren