Selecteer een pagina

Algemene Voorwaarden

Versie 14 december 2018

Sharon van Straalen
Dijkgraafstraat 5
1821 AT  Alkmaar
06-13194033

Info@straalenderwijs.nl
KvK nr. 66944880
Btw nr. opvraagbaar
Bank NL23KNAB0257513345

Indien je een bestelling plaatst bij Straalenderwijs verklaar je jezelf akkoord met de algemene voorwaarden op het moment dat er een bestelling is geplaatst via de website van Straalenderwijs.

Kunstenaar Sharon van Straalen stelt personen via haar website www.straalenderwijs.nl in de gelegenheid om haar artikelen te bestellen. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten in de webwinkel.
De algemene voorwaarden kunnen worden gewijzigd en/of aangevuld. De nieuwste versie van de algemene voorwaarden staan op de website en dit is de versie die geldig is.

 

Prijzen en verzendkosten

Alle prijzen op www.straalenderwijs.nl worden weergegeven in euro’s en zijn inclusief Btw. 
Verzendkosten worden apart berekend.
Verzendkosten zijn afhankelijk van de grote en het gewicht van je pakket.
  Pakket Nederland:                                  € 6,95
  Brievenbuspakket Nederland:               € 4,50
  Enveloppe                                                € 3,20
Bij bestellingen van meerdere artikelen geldt het hoogste verzendtarief.
Bij bestellingen vanaf € 50,00 worden geen verzendkosten gerekend.
Je verzendkosten worden gespecificeerd op de factuur.
Prijzen kunnen worden gewijzigd, om welke reden dan ook.

 

Bestellen en betalen

Je kunt je bestelling op de website www.straalenderwijs.nl doorgeven door middel van het winkelwagentje. Hier dien je alle belangrijke gegevens correct in te vullen zodat ik de bestelling zo snel mogelijk kan laten bezorgen. Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je per email een bevestiging met hierbij de factuur.
Je hebt de keuze uit meerdere betalingsmogelijkheden: direct betalen via iDeal of vooraf overmaken.
Indien je kiest voor “vooraf overmaken”, krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Je kunt vervolgens direct inloggen in je vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken of ervoor kiezen om het verzoek eerst naar je e-mail te sturen en het later over te maken.

 

Offertes en overeenkomsten Business to Business

Het is mogelijk om mijn artikelen te bestellen voor in je fysieke winkel. Hiervoor kun je vrijblijvend contact met mij opnemen voor een afspraak.
De door Straalenderwijs gemaakte offertes voor Business to Business zijn vrijblijvend en kosteloos.
Offertes zijn 14 werkdagen geldig. Een eventueel vastgelegde datum in de offerte zal dan ook 14 werkdagen worden gereserveerd. Indien na 14 werkdagen geen definitief akkoord op de offerte is ontvangen, vervalt de offerte en een eventuele reservering.
Na goedkeuring van de offerte ontvangt u een factuur. Deze dient binnen 14 werkdagen te worden voldaan. Voor gespreide betaling graag contact met mij opnemen.

 

Informatie

De informatie op www.straalenderwijs.nl is uiterst zorgvuldig samengesteld. Desondanks is het niet uit te sluiten dat er onvolledigheden of onjuistheden in de informatie aanwezig zijn. Straalenderwijs is hiervoor niet aansprakelijk.
Op www.straalenderwijs.nl wordt door middel van fotomateriaal en afbeeldingen geprobeerd een zo duidelijk mogelijk beeld van het te bestellen product te geven. Het kan echter voorkomen dat een product op details afwijkt van het product zoals dit op de website wordt getoond. Zeker waar het gaat om handgemaakte artikelen. Straalenderwijs is niet aansprakelijk voor eventuele verschillen tussen het beeld en de werkelijkheid.

 

Garantie en aansprakelijkheid

Aan alle verstrekte informatie zoals tekst en beeldmateriaal, is veel zorg besteed. Niettemin kan Straalenderwijs www.straalenderwijs.nl geen aansprakelijkheid aanvaarden voor mogelijke onjuistheden en onvolledigheden.
Alle artikelen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verpakt. Mocht je niettemin een beschadigde zending ontvangen dan verzoek ik je mij hiervan binnen 48 uur na ontvangst in kennis te stellen. Meer informatie hierover staat in de voorwaarden levering en retour.

 

Copyright

Op de inhoud en vormgeving van straalenderwijs.nl rust auteursrecht. Dat geldt voor alle afbeeldingen (tenzij openbaar gemaakt door Straalenderwijs) en teksten of delen van teksten.
Voor het overnemen, opslaan en verspreiden van (delen van) de inhoud en gebruik van de vormgeving, op welke wijze dan ook, dien je vooraf schriftelijke toestemming te hebben ontvangen van Straalenderwijs. Indien toestemming hiervoor niet is gegeven en het copyright wordt geschonden dan zal ik hierop actie ondernemen.

 

Ontevreden / Klachten

Als je ontevreden bent over een kunstartikel of een andere klacht hebt dan dien je dit zo spoedig mogelijk schriftelijk bij mij kenbaar te maken door te mailen naar info@straalenderwijs.nl, door het contactformulier op de website in te vullen.

 

Persoonsgegevens / Privacy

Zie privacy verklaring

 

Overmacht

Door overmacht kan het mogelijk zijn dat Straalenderwijs de levering van je bestelling moet uitstellen. Ik zal je hiervan per email op de hoogte stellen.
Je hebt het altijd het recht om je bestelling dan te herroepen door gebruik te maken van het annuleringsformulier. Deze ontvang je ook in de bevestigingsmail. Het eventueel reeds betaalde bedrag zal direct na ontvangst van het herroepingsformulier aan je worden terugbetaald.